Att tänka på vid onlinepoker

Det är kul att spela. Speciellt när det går bra och du vinner. Men, innan du fastnat för en sida och börjat spela är det bra att reda ut olika saker du kan tänka på som göra din spelupplevelse bättre.
  • När behöver jag skatta för min vinst?
  • Vad är en bra bonus?
  • Den största skillnaden mot livespel?
  • Säkert att spela på nätet?

Lite att tänka på

Ja, det finns en hel del saker att tänka på innan vi kastar oss ut för att börja spela på onlinecasino och tro att vi ska kamma hem den stora guldgruvan. Den första saken, och den otroligt viktiga, är att det är viktigt att du känner till om du måste skatta för dina vinstpengar eller inte. Det är inte så kul att vinna för att sedan betala skatt på pengar som du redan gjort av med. Tänk därför attt det är bra att spela innanför EU då du därmed inte behöver skatta för vinsten. Men, tänk att det är vart företaget har sitt säte som det är viktigt att gå efter. Sedan bör du även känna en stor trygghet för den sajt som du ska spela från. Viktigt är att kolla upp vad det finns frö olika bonussystem och hur du måste göra för att få utnyttja dem. Många är för bra för att vara sanna och det gäller att inte falla på en gång. En tredje sak att tänka på är att det finns stora skillnader när det kommer till att spela online till att spela live. Skillnader som det kan vara bra att ha med sig och tänka på. Det första är att tempot skiljer sig en hel del där det går mycket snabbare att spela på nätet. Du har heller ingen kontakt med de övriga spelarna så att känna av deras kroppsspråk går tyvärr inte att göra. Här gäller det då att ha större koll på sig själv och ha en stor säkerhet. Många känner även att de tar större risker online då de befinner sig bakom en dator. Så känn alltid efter vart dina egna gränser går och sätt upp mål för ditt spelande.

Är det säkert att spela på nätet?

På den frågan kan man både svara ”ja” och ”nej” då det beror helt på vilken sajt du spelar ifrån. Ställ dig frågan: ”är det säkert att shoppa kläder på nätet” och du skulle ganska säkert säga att det är säkert då du vet vilka sajter du shoppar från: från företag du känner igen och litar på. Samma sak gäller när det kommer till poker och odds. Du måste kunna vara säker och lita på sajten du spelar från. Innan du börjar spela är det därför bra om du bekantar dig med sajten och kollar vad de har för användarvillkor samt deras licenser och säkerhet. I det verkliga livet gäller det att lita på uttrycker ”om någonting är för bra för att vara sant, så är det nästan alltid inte sant”. Samma sak gäller med spelsajter. Så, känn förtroende för sajten och då kommer du få ett starkare självförtroende när du spelar och med det lättare kunna gå in med en tuffare attityd och kanske då även med mer tur.